← Повернутись назад

Сироватка для волосся

Mid/night 00.00
Hser0007-1
1290,00
грн.
Відновлююча сироватка для посічених кінчиків, сухого та пошкодженого волосся. Відновлює та запечатує посічені кінчики за допомогою компонентів, які швидко проникають в структуру волосся, зміцнюючи його зсередини. Зволожує сухе волосся, надаючи йому блиск і текстуру.

Об’єм: 30 мл

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Арганова олія – надає волоссю м’якість, зволоження та блиск. Відзначається своїми регенеруючими властивостями та є ефективним інгредієнтом для регулювання зволоження та реструктуризації волосся. Завдяки вмісту жирних кислот олія також діє як стимулятор росту волосся. Арганова олія має високий вміст олеїнової кислоти, яка забезпечує стійкість до окислення та є чудовим зволожувачем.
  • Олія жожоба – робить волосся чистим і еластичним. Жожоба демонструє незрівнянний кератопластичний ефект, який підкреслює природні відтінки кольору та блиск волосся. Цей активний інгредієнт швидко проникає в шкіру голови, легко розчиняє надлишки шкірного сала, яке закупорює волосяні фолікули.
  • Олія авокадо – вміст вітамінів і жирних кислот в олії авокадо дуже корисний для кондиціонування всіх типів волосся. Завдяки високому вмісту вітаміну Е він може захистити як волосся, так і шкіру голови від надмірної температури та сухості, ламкості волосся від розчісування та хімічної обробки.

Спосіб застосування

Нанесіть кілька крапель олії на долоні та розподіліть по волоссю, особливо на кінчиках. Можна наносити на сухе або вологе волосся, до або після вкладання.

Склад

C13-15 alkane, Argania spinosa kernel oil, Crambe abyssinica seed oil phytosterol esters, Simmondsia chinensis seed oil, Persea gratissima oil, Tocopheryl acetate, Limonene, Geraniol.
99.8% Natural | Vegan | No Animal Cruelty | No Gender.
Locally Produced & pH-balanced
Дивіться також