← Повернутись назад

Сироватка для шкіри голови

Mid/night 00.00
ScaDro0006
1430,00
грн.
Легка сироватка для більш густого, щільного та здорового волосся. Діє на волосяні фолікули, запобігаючи випадінню волосся, сухості та свербіжу шкіри голови, не роблячи її жирною. Для всіх типів волосся, а також для людей, які страждають від лупи або лущення шкіри голови, оскільки відлущування допомагає видалити омертвілі частинки шкіри та лупу.

Основні властивості:
• Стимулює кровотік.
• Постачає життєво важливі поживні речовини.
• Подовжує фазу росту волосся, щоб зменшити випадіння.
• Стимулює ріст і зміцнює волосся.

Обʼєм 30 мл.

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Елая Ренова є натуральним активним інгредієнтом, який покращує пружність волосся та шкіри голови. Elaya Renova покращує всю структуру волосся і запобігає карбонізації білка. Вона також захищає від окислювального стресу та високих температур.
  • Prodew 500 - це суміш амінокислот, розроблена за новою технологією догляду за волоссям. Ці амінокислоти взаємодіють з волоссям, зволожують, зміцнюють структуру, захищають колір і відновлюють поверхневі пошкодження.
  • Кофеїн сприяє росту волосся, стимулюючи фолікули та зміцнюючи волосся, а також активізуючи мікроциркуляцію
  • Ніацинамід є вітаміном для волосся, оскільки він покращує зовнішній вигляд волосся та робить структуру більш щільною, гнучкою, надає текстуру та блиск. Він має протизастійну та протиподразнювальну дію, що сприяє здоров’ю шкіри голови та допомагає покращити стан волосся, яке було пошкоджене фізично або хімічно, а також сприяє росту волосся.
  • Пантенол - попередник вітаміну B5, життєво важливий для здорового волосся. Окрім інтенсивного живлення волосся, він має пом’якшувальну та заспокійливу дію на шкіру голови, що знімає свербіж та подразнення та забезпечує свіжість. Сприяє росту волосся.

Спосіб застосування

За допомогою гребінця або пальців розділіть волосся та нанесіть кілька крапель сироватки безпосередньо на суху шкіру голови. Помасажуйте всю шкіру голови, необхідна кількість - 1 піпетка до повного вбирання. Наносьте засіб один раз на день, вранці або ввечері, але дайте йому поглинутися впродовж приблизно 4 годин перед тим, як промити волосся.
Порада професіонала
Використовуйте руки та робіть кругові рухи кінчиками пальців для легкого масажу шкіри голови.

Склад

Aqua, Alcohol Denat, Niacinamide, Caffeine, Panthenol, Sodium PCA, Glycerin, Sodium Lactate, Arginine, Olea Europaea Callus Culture Lysate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Aspartic Acid, Pca, Xanthan Gum, Glycine, Pentylene, Glycol, Alanine, Limonene, Serine, Valine, Cyclodextrin, Isoleucine, Proline, Threonine, Citric Acid, Histidine, Phenylalanine, Guar Gum, Phytic Acid, Tocopherol.
90.5% Natural | Vegan | Cruelty-Free | Genderless
Locally Produced & pH-balanced
Дивіться також