← Повернутись назад

Скраб для шкіри голови

Mid/night 00.00
Scalpscrub05
1430,00
грн.
Скраб для шкіри голови допоможе очистити шкіру голови від токсинів, а також наситить киснем і відновить структуру волосся.

Видаліть зі шкіри голови залишки продуктів, що  заважають блиску, мінерали жорсткої води, надлишок жиру або залишки сухої  шкіри. Шкіра голови, як і решта шкіри, накопичує омертвілі клітини та частинки на своїй поверхні. Це може призвести до закупорки волосяних фолікулів і змінити загальний стан шкіри голови (лущення, свербіж, надлишок шкірного сала) і волосся (недолік об’єму, повільний ріст).

Основні властивості:
• Стимулює ріст волосся, воно стає більш стійким, гнучким і блискучим.
• Видаляє відмерлі клітини шкіри та очищує забиті пори.
• Збільшує і стимулює приплив крові до шкіри голови.
• Робить структуру волосся міцнішою, а волосся густішим. Масаж стимулює діяльність сальних залоз і відновлює баланс вироблення жиру в шкірі голови.


Обʼєм 100 мл.

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Глюконолактон є на 100% натуральним і біорозкладаним. Його властивість - антиоксидант, який запобігає фотостарінню.
  • Екобісер - це відлущувальні частинки жожоба та канделили видаляють мертві клітини та інші непотрібні речовини зі шкіри голови. Вони мають природне походження і є альтернативою екологічно шкідливому поліетиленовому бісеру.
  • Алое віра містить різноманітні активні інгредієнти, які мають зволожуючі та заспокійливі властивості, які корисні для шкіри голови.

Спосіб застосування

Нанесіть пілінг-гель на суху шкіру голови. Для правильного застосування розділіть волосся та нанесіть безпосередньо на шкіру голови. Помасажуйте шкіру голови протягом 2 хвилин і залиште засіб на 5-10 хвилин. Потім промийте волосся шампунем 00.01.

Професійна порада
Використовуйте руки та робіть кругові рухи кінчиками пальців для легкого та оптимального масажу шкіри голови.

Склад

Aqua, Gluconolactone, Pentylene Glycol, Propanediol, Sclerotium Gum, Polyglyceryl-4 Caprate, Hydrated Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Stearyl Stearate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Euphorbia, Cerifera Wax, Jojoba Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Дивіться також