← Повернутись назад

Зволожуючий кондиціонер

Mid/night 00.00
400,00
грн.
Цей легкий кондиціонер зробить ваше волосся м’яким і шовковистим. Усі переваги морінги, алое та бергамоту в одному продукті.

Об’єм: 300 мл\100 мл

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Екстракт алое містить протеолітичні ферменти, які відновлюють мертві клітини шкіри голови. Він також діє як чудовий кондиціонер і робить ваше волосся гладким і блискучим. Він сприяє росту волосся, запобігає свербіжу на шкірі голови та кондиціонує ваше волосся.
  • Морінга є потужним інгредієнтом, оскільки вона містить велику різноманітність багатих мінералів, включаючи цинк, необхідний для здорового росту волосся, і антиоксиданти, які сприяють виробленню кератину. Це допомагає відновити силу волсся та усунути пошкодження.
  • Ефірна олія бергамоту допомагає полегшити загоєння ран і зменшити запалення. Це сприяє росту волосся та здоровій шкірі голови. Вона також є чудовим антибактеріальним засобом і навіть має болезаспокійливі властивості.

Спосіб застосування

Нанесіть на вологе волосся від середини до кінчиків. Залиште на 2-3 хвилини і змийте великою кількістю води.

Склад

Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, oryza sativa bran oil, steareth-21, cetyl alcohol, aloe barbadensis extract, argania spinosa kernel oil, moringa oleifera leaf extract, panthenol, squalane (vegetable), citrus sinensis peel oil, parfum, polyquaternium-10, citrus bergamia peel oil expressed, pinus pinaster bark extract, citric acid, benzyl alcohol, cetrimonium chloride, sodium benzoate, potassium sorbate.
98% Natural | Vegan | Cruelty-Free
Locally Produced & pH-balanced
Дивіться також