← Повернутись назад

Бальзам для тіла і рук

Mid/night 00.00
Bod0004-1
1765,00
грн.
Натуральний бальзам для рук і тіла з алое вера, екстрактом бергамоту та маслом ши. Ідеально підходить для щоденного використання завдяки своїй легкій текстурі та неймовірно швидкому поглинанню.

Об’єм: 200 мл

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Алое є ідеальним інгредієнтом для заспокоєння, зволоження та очищення вашої шкіри найм’якшим способом. Має високу зволожуючу дію, яка живить шкіру до найглибших шарів.
  • Екстракт бергамоту і його основні активні компоненти, а саме лімонен, ліналілацетат і ліналоол, продемонстрували протизапальну, імуномодулюючу та ранозагоювальну дію.
  • Олія з насіння дерева ші – висока концентрація жирних кислот і вітамінів робить масло ши ідеальним косметичним інгредієнтом для пом’якшення шкіри. Масло ши також має протизапальні та загоювальні властивості.

Спосіб застосування

Нанесіть крем на чисту і суху шкіру. Розподіліть до повного поглинання круговими рухами, щоб стимулювати мікроциркуляцію. Нанесіть на все тіло, зосереджуючись на менш зволожених ділянках.

Склад

Aqua, oryza sativa bran oil, glycerin, caprylic/capric triglyceride, isopropyl myristate, aloe barbadensis leaf extract, simmondsia chinensis seed oil, acrylamide/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, arachidyl alcohol, behenyl alcohol, arachidyl glucoside, butyrospermum parkii (shea) butter, xanthan gum, rosmarinus officinalis leaf extract, rosmarinus officinalis leaf oil, citrus bergamia peel oil expressed, centella asiatica leaf extract, pinus pinaster bark extract, isohexadecane, parfum, benzyl alcohol, ethylhexylglycerin, polysorbate 80, tocopherol
100% Natural | Vegan | Cruelty-Free | Locally Produced