← Повернутись назад

Догляд за шкірою навколо очей

Mid/night 00.00
EyeC0026
2410,00
грн.
Створено для боротьби з ознаками втоми, зменшення дрібних зморшок і глибокого зволоження. Завдяки оксамитовій текстурі та швидкому вбиранню забезпечує миттєвий сяючий вигляд.

• Зменшує ознаки втоми та старіння
• Зменшує дрібні зморшки
• Зменшує запалення
• Зволожує

Обʼєм 30 мл.

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Кофеїн має протизапальні властивості, покращує вигляд темних кіл за рахунок активації кровообігу та зменшення набряклості, а також антиоксидантним властивостям.
  • Пентиленгліколь має зволожуючі властивості, які сприяють утриманню вологи в шкірі. Він має антимікробну та консервуючу дію, допомагаючи іншим активним інгредієнтам краще діяти на шкіру. Натуральний пентиленгліколь отримують з поновлюваних рослинних джерел, таких як цукрова тростина або качани кукурудзи.
  • Cichorium intybus також відомий як цикорій. Поживні речовини, отримані з кореня цикорію, діють, утворюючи плівку на поверхні шкіри, роблячи її гладкішою і таким чином прибираючи дрібні зморшки. У середньостроковій перспективі вони допомагають зменшити поверхневий натяг шкіри для ефекту ліфтингу, освітлення та омолодження.
  • Олеїнова кислота є однією з омега-9 жирних кислот. Захищає шкіру від зневоднення. Вона також має antiage властивості. Затримуючи наслідки старіння, вона зменшує зморшки та тонкі лінії, які утворюються на шкірі. Має заспокійливу і пом'якшувальну дію на шкіру.
  • Екстракт терміналії арджуни має 4 активні механізми для відновлення тургору, пружності та еластичності шкіри, запобігаючи червонувато-синій пігментації, яка викликає темні кола під очима. Допомагає зменшити видимі кровоносні судини в цій області.
  • Екстракт зеленого чаю має антиоксидантні властивості, зменшує запалення, покращує зовнішній вигляд шкіри та забезпечує зволоження.
  • Caesalpinia spinosa є природним зволожувачем, який допомагає утримувати вологу в шкірі та волоссі, зберігаючи їх зволоженими та м’якими. Вона має протизапальні властивості, які можуть допомогти зменшити запалення шкіри, що може бути корисним для людей з чутливою шкірою або шкірою, схильною до вугрів. Це також допомагає покращити зовнішній вигляд шкіри, зменшуючи появу зморшок і заломів.
  • Олігопептид-2 діє як антиоксидант, захищаючи шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів та інших факторів навколишнього середовища, які можуть сприяти передчасному старінню шкіри. Збільшуючи вироблення колагену, олігопептид-2 може допомогти зменшити появу тонких ліній і зморшок, завдяки чому шкіра виглядає молодшою ​​та здоровішою. У той же час він покращує текстуру шкіри, роблячи її більш гладкою та пружною.

Спосіб застосування

Використовуючи безіменний палець взяти засіб розміром із рисове зерно для кожного ока, нанесіть продукт навколо всієї кісткової області очей, обережно постукуючи (верхню та нижню повіку). Дуже важливо не тягнути і не перетягувати шкіру, щоб уникнути зморшок і обвисання. Повторюйте рухи постукування до повного вбирання засобу. Не наносьте більше рекомендованої кількості, оскільки продукт може потрапити в очі та викликати їх подразнення. Використовуйте вранці та ввечері.

Порада
Щоб зменшити набряклість під очима та темні кола, а також стимулювати мікроциркуляцію в цій області, обережно розгладжуйте шкіру кінчиками пальців, починаючи від внутрішнього куточка ока до скронь.

Склад

AQUA, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, CICHORIUM INTYBUS ROOT OLIGOSACCHARIDES, CAFFEINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, OLEIC ACID, TERMINALIA ARJUNA EXTRACT, SODIUM PHYTATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LECITHIN, GLUCONOLACTONE, CAESALPINIA SPINOSA GUM, SODIUM, BENZOATE, SILICA, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM GLUCONATE, OLIGOPEPTIDE-2

97,44% Natural | Vegan | Cruelty-Free | Locally Produced