← Повернутись назад

Вітамінна сироватка для обличчя

Mid/night 00.00
Serum0008-1
1990,00
грн.
Ідеальний вітамінний бустер 3-в-1. Все, що вам потрібно, зосереджено в одному продукті. Освітлює, зволожує та надає вашій шкірі пружності, необхідної протягом усього дня.

Основні властивості:
  • зволожує
  • вирівнює тон шкіри
  • пом’якшує та розгладжує

Вік: 18+
Об’єм: 30 мл

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Время применения: універсальний

Возраст: без обмежень

Страна: Iспанiя

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Вітамін С є антиоксидантом, тобто він захищає клітини шкіри від пошкодження вільними радикалами, викликаними ультрафіолетовим випромінюванням. Він також пригнічує вироблення меланіну в шкірі, що допомагає освітлити гіперпігментацію та коричневі плями, вирівняти тон шкіри та підсилити її сяяння.
  • Гіалуронова кислота – ця формула поєднує низько- та високомолекулярну ГК з метою глибокого зволоження всіх шарів шкіри. Високомолекулярна ГК залишається в найповерхневих шарах шкіри та діє як потужний зволожувач. З іншого боку, низькомолекулярна ГК здатна проникати в глибокі шари, діючи як потужний наповнювач і розгладжуючи зморшки.
  • Вода вербени є ідеальним тоніком для шкіри, оскільки має високий вміст антисептиків із пом’якшувальними властивостями. Допомагає боротися із забитими порами, пом’якшуючи та зволожуючи шкіру.
  • Яблучний екстракт чудово підходить для двох речей: запобігає старінню та розгладжує шкіру. Він має високий вміст антиоксидантів, які захищають вашу шкіру від вільних радикалів і допомагають їй довше зберігати молодість і еластичність.
  • Морквяна олія багата вітамінами і є дуже ефективним зволожувачем.

Спосіб застосування

Час застосування: ранок/вечір
За допомогою піпетки нанесіть декілька крапель засобу на лоб, щоки та підборіддя. Акуратно розподіліть засіб по всьому обличчю до повного поглинання. Закріпіть кремом.

Склад

Aqua, Ascorbyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Beta-Carotene, Sodium Hyaluronate, Arginine, Xanthan Gum, Sodium Phosphate, Nonapeptide-1, Disodium Phosphate, Caprylyl Glycol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Caprylyl/Capryl Glucoside, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Cetyl Palmitate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate.
97% Natural | Vegan | Cruelty-Free | Genderless