← Повернутись назад

Ліфтинг-догляд для шиї

Emma Hardie
EHFNT30FG
3655,00
грн.
Спеціальний догляд, спрямований на підтягування контуру шиї. Пом'якшує шкіру, надаючи їй еластичність. Бореться з передчасним старінням, зменшує зморшки. Імітує ефект мікронідлінга.

Поживна і зволожуюча сироватка містить гіалуронову кислоту з комплексом Liftonin-Expert, який забезпечуює інтенсивне зволоження, стимулюючи вироблення колагену і роблячи шкіру більш пружною і візуально більш молодою. Формула з унікальним роликовим аплікатором забезпечує ефект ліфтингу, одночасно охолоджуючи, підтягуючи і зміцнюючи шкіру. Сироватка також містить інгредієнт Neodermyl, який підвищує еластичність шкіри, і комплекс олій інка інчі і малини з високим вмістом омега-жирних кислот 3, 6, 9, який захищає шкіру та утримує вологу.

При тривалому використанні шкіра шиї та зони декольте стає більш пружньою, еластичною і зволоженою. Підходить для всіх типів шкіри.

Об'єм 40 мл.

Назначение: зимовий догляд

Назначение: антивіковий

Назначение: відновлення

Назначение: живлення

Назначение: зволоження

Тип кожи: всі типи

Тип кожи: жирна

Тип кожи: комбінована

Тип кожи: нормальна

Тип кожи: проблемна

Тип кожи: суха

Тип кожи: чутлива

Классификация: міддл-ап

Время применения: денний

Время применения: нічний

Время применения: універсальний

Возраст: 25+

Возраст: 30+

Возраст: 35+

Возраст: 40+

Возраст: 45+

Страна: Великобританія

Активні компоненти
Спосіб застосування
Склад

Активні компоненти

  • Комплекс Liftonin-Expert
  • Гіалуронова кислота
  • Комплекс олій інка інчі та малини з високим вмістом омега-жирних кислот 3, 6, 9

Спосіб застосування

Поверніть ролик-аплікатор на тубі в положення «ON». Працюйте роликом лінійними рухами в напрямку від грудей до щелепи по всій поверхні шиї для ефективного дренажу. В області декольте працюйте роликом вниз і до середини для активного виведення токсинів.

Склад

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polysilicone-11, Glyceryl Stearate SE, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Galactoarabinan, Pouteria Sapota Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Bulbine Frutescens Leaf Juice, Benzyl Alcohol, Carbomer, Mica, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Phenoxyethanol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Geraniol, Limonene, Disodium EDTA, Methylglucoside Phosphate, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Citronellol, Dehydroacetic Acid, Macrocystis Pyrifera Extract, Tin Oxide, Copper Lysinate/Prolinate, Laureth-12, Linalool, PVP, Hydrolyzed Vegetable Protein, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citral, Farnesol, Tocopherol, CI 77891 (Titanium Dioxide)
Дивіться також